TISZTELT EGYESÜLETI HORGÁSZTÁRSAK!

Értesítelek benneteket, hogy egyesületünk 2020. augusztus 15-én 08.00 és 12.00 óra közötti időben környezetvédelmi társadalmi munkára hívja tagjait Tiszatarjánba a Tiszatarjáni Holt-Tiszára, és Tiszakesziben az élő Tisza partra és a telkünkre.

A környezetvédelmi társadalmi munka során a holtág és a Tisza partját tervezzük megtisztítani szelektívem a kommunális és egyéb hulladéktól, valamint a megnőtt növényzettől, vadakáctól. Ezzel párhuzamosan a Tisza parton található telkünk tisztítására és a kerítés pótlására kerülne sor.

A fenti munkálatok elvégzéséhez egyesületünk munkavédelmi kesztyűket, szemetes zsákokat, benzint, és innivalót biztosít. Kérem a munkában részt venni kívánó személyeket, hogy amennyiben tudnak, úgy hozzanak magukkal kézi kaszát, benzinmotoros fűkaszát és fejszét, mivel ezek egyesületünknél még nem, illetve csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Kérem továbbá, hogy amennyiben tudnak úgy a fűkaszákhoz olyan vágórészt is hozzanak, amivel a füvön kívül a vadakácot is ki tudjuk vágni. Amennyiben erre igény van, és azt előre jelzik felénk a tagok, úgy egyesületünk damilt, vagy egyéb vágóeszközt is biztosít.

Reményeink szerint a munka elvégzésére nem csak a szokásos személyek fognak megjelenni, hanem minél többen, hogy a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb munkát tudjuk elvégezni.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Sepsi Bertalan sk.

Tiszakeszi Százdi Sporthorgász Egyesület Elnök